Ruokafilosofiamme perustuu hyviin ja mahdollisuuksien mukaan läheltä saataviin ja tuotettuihin raaka-aineisiin. Loviisan seudulla hienoja tuottajia onneksi löytyy. Välillä pientuottajilla voi olla haasteita tarvittavan määrän toimittamiseen. Siksi pyrimme myös hyödyntämään esimerkiksi vähemmän käytettyjä ruhonosia (esim. niska, maksa, kieli) ja muutenkin monipuolisesti koko tarjontaa. Välillä saatamme saada myös erityisiä tuotteita tarjottavaksi (esim. Suutari -kalaa).



Gastronominen tausta lienee skandinaavisen ja ranskalaisen sekoituksen suunnilla, mutta muitakin makuja mahtuu mukaan eli emme orjallisesti seuraa tiettyä tyyliä. Perusmakujen ja raaka-aineiden kunnioittaminen pysyy punaisena lankana ja kikkailemme niiden kanssa sopivalla tavalla ja omalla twistillä.
Lisäksi järjestämme erilaisia teemaillallisia ja maisteluhetkiä. Ja tottakai perinteisemmät juhlapäivät.
Hyppää kyytiin siis!

